2013. augusztus 17., szombat

Hogyan? A tizedfizetés által.

Adj szabad utat Istennek
És megdorgálom érettetek a kártevőt, és nem veszti el földetek gyümölcsét, és nem lesz a szőlőtök meddő a mezõn, azt mondja a Seregeknek Ura. És boldognak mondanak titeket mind a nemzetek; mert kívánatos földdé lesztek ti, azt mondja a Seregeknek Ura.
- Malakiás 3:11-12
KENNETH
Istent rendkívül érdeklik az anyagi körülményeink. Meg akarja sokszorozni és védelmezni a földi javaidat. De csak akkor teheti meg, ha utat engedünk neki.

Hogyan? A tizedfizetés által.

A tizedfizetéssel felhatalmazást adsz Istennek, hogy beavatkozzon az ellátásodba, hogy gazdagon megáldjon, és megvédjen az ördög pusztításától. Amikor tizedet fizetsz, lefekteted a siker és a bőség alapjait. Letétet alapítasz Istennél, és szükség esetén igénybe veheted.

De ne várd meg, amíg igazán nehéz helyzetbe kerülsz! Láss neki most, fejleszd a hitedet akkor, amikor jól mennek a dolgok, elmélkedj az áldásokon, amiket Isten ígért a tizedfizetőnek! Tanulj meg aszerint élni, amit az Ige mond, és amikor a sátán sarokba szorítana az anyagiak területén, kudarcot fog vallani. A pénzügyeidre gyakorolt befolyása addigra elenyészik, mert megalapoztad magad Isten szövetségi ígéreteiben, tehát a sátánnak semmi esélye ellened. Isten megdorgálja őt érted mint kártevőt.

Ha még nem nyitottál ajtót, nem adtál szabad utat Istennek a pénzügyeidben, ne várj tovább, tedd meg ma! Így amikor nehéz helyzettel kell szembenézned, felkészült leszel, és a tizedfizetők különleges előjogai megvédelmeznek téged.

Igei olvasmány: Zsidó 7:1-9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése