2015. február 3., kedd

Ne agódj

Ne aggódj, nézz az Úrra és bízz meg Őbenne
Lehet, hogy most épp a "pusztában" vagy. Nem jön össze semmi úgy, ahogy szeretnéd. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted. Sorozatosan rossz dolgok történnek az életedben. Talán már az is megfordult a gondolataidban, hogy az Úr nincs veled. Nem törődik veled, elfelejtkezett rólad. Ez nem így van. Ő veled van most is és nem felejtkezett el rólad. Ő munkálkodik az életed minden egyes apró részletén. Bármi is történt, Ő a legjobbat hozza ki belőle és mindent a javadra fordít.
Róm 8:28
Minden a javára van annak aki Istent szereti
Ő az, aki a pusztában utat készít. Nincs olyan helyzet, amire Ő ne tudna megoldást, nincs olyan bozótos ösvény, ahonnan ne tudna kivezetni. Ő az, aki az utat készíti és előtted megy. Ő az, akinek nem lehetetlen a sziklából vizet fakasztani. Aki a tengert kettéválasztotta. Aki a népét 40 éven át vezette, táplálta a pusztában. Ő a mi Atyánk, aki nem változott meg és ma is csodákat tesz. Lehet, hogy a körülményeid most nem olyan jók és teljesen kilátástalannak tűnik minden. Ne a körülményekre tekints, hanem az Úrra. Arra a hatalmas Úrra, aki szeret és aki veled van. Arra a hatalmas Úrra, akinek semmi nem lehetetlen. Arra a hatalmas Úrra, aki elkészítette az utat a pusztában. Ne keseredj el, ha nem a te terveid, nem a te elgondolásaid szerint történnek a dolgok, csak bízz meg az Úrban
I. Kor. 2/9
Amit szem nem látott, fül soha nem hallott, ember szíve meg sem sejtett, olyan dolgokat készített Isten azoknak, akik szeretik őt.
Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése