2015. március 7., szombat

Posted: 06 Mar 2015 05:27 AM PST
Szeretnénk megköszönni minden idelátogató Olvasónak megtisztelő figyelmét, kitartását, támogatását! Az oldal abból a célból indult, hogy elismert szolgálók írásaiból, prédikációiból ihletet, szellemi növekedést és megerősödést nyerjünk, valamint mélyüljön az Ige iránti szeretetünk és ismeretünk, ami nagyban hozzájárul az élő Isten szeretetéhez és a Hozzá való ragaszkodáshoz. Kiemelten szeretném 
Posted: 06 Mar 2015 12:40 AM PST
Törvény kontra Kegyelem"Mert akik a törvény cselekedeteiből vannak [akik azt várják, hogy a szertartások törvényeinek való engedelmesség alapján ítéltessenek meg], átok alatt vannak; minthogy meg van írva: Átkozott [megátkozott, elátkozott, pusztulásra, örök kárhozatra ítélt] minden, aki meg nem marad [benne él és marad] mindazokban, amik megírattak a törvény könyvében, hogy azokat cselekedje."
Posted: 06 Mar 2015 12:34 AM PST
"Mert mindaz, ami az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk."  I. János 5:4."Ti pedig szeretteim, épülvén a ti szentséges hitetekben, imádkozván Szent Szellem által, tartsátok meg magatokat Istennek szeretetében, várván a mi Urunk Jézus Krisztusnak irgalmasságát az örök életre."  Júdás 20-21. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése