2016. február 7., vasárnap

A Jézusfüggők

A Jézusfüggők
Itt állunk, az aratás előtt közvetlenül, a vetés már csodálatosan beindult, a vetéskor érkezett korai eső hatására, és a teremtés csodájaként szárba szökkenve nő, – merthogy igenis nő!

Hála Istennek, hogy ez az emberek akaratán, és irányításán kívül eső következmény, mégpedig az Isten által megalapított törvényszerűség, nevezetesen a vetés-aratás törvényeként megvalósuló csoda. Ha a magvető a rajta múló kötelezettségeket megteszi, akkor az eredmény sohasem marad el, hisz aki vet, az akkor mindig aratni is fog. Isten a teremtett fizikai világ eseményeit, analógiaként tárja elénk, a szellemieket illetően, mindazt illetően, amely a szemnek láthatatlan marad. Jézus maga szinte minden példázatában rámutat, és használja is az életből vett, Őáltala megalapított törvényszerűségek által működtetett dolgokat, folyamatokat. ilyen a vetés és aratás is. Amit elvetettünk, annak a fejlődését, növekedését nem mindig láthatjuk meg saját szemeinkkel, ez Isten tervén múlik, hogy igen, vagy sem, de egyben biztos vagyok, hogy ha vetek, és ezt az Őiránta való, Őáltala megadottak szerint teszem, borítékolva van a „sikeres” aratás is. Isten gabonaföldje itt áll, és csodálatosan növekedett, de ahhoz, hogy elérje az „aratásra érett” állapotot, még szüksége van a kései csapadékra, esőre. Ezt Isten beígérte, és ennek megfelelően is fog történni.

Kedveseim, aratómunkások! Itt állunk, egy hatalmas kései esőözön kiárasztása előtt. Isten adott időt nekünk, hogy felkészüljünk, a teremtett világ eddigi leghatalmasabb aratására, melyet emberi szem eddig még sohasem látott. Ez a kései eső olyan dolgokban fog megnyilvánulni, amely köszönőviszonyban sem lesz, az eddig általunk átélt, úgynevezett keresztyén „papírformával”. Bár Urunk eddig is nagy dolgokat cselekedett, de hiszem, hogy Isten Szelleme, rajtunk keresztül, – mint az Ő CSATORNÁIN keresztül – „nemsemmi” dolgokat fog tenni.

Nem szoktam gyakran álmodni, és még Jézust sem láttam álmomban, – bár vágytam rá, de egyszer hallottam hangját, mikor azt mondta: „ideje lenne elindulnotok”! Az Ő hangja valóban olyan volt, mind hatalmas vízesések zúgása. Hiszem, hogy Isten Szelleme kórházakat fog kiüríteni, és a „patológiai hűtőkből” halottak fognak kiszállni! Azt kérdezed, honnan tudom? Nos, ezt követően volt egy másik álmom, amikor az Úr liften levitt egy modern kórház patológiájára, pontosabban a hűtőházba, és amikor megjelentünk ott, a halottak sorban kiszálltak a rozsdamentes tepsikből! Sohasem felejtem el, mindmáig előttem van a kép, és amikor oda jutok, akkor pontosan fel fogom ismerni azt a kórházat, amit Ő megmutatott nekem, pár évvel ezelőtt.

Nem vagyok egy csodahajhász, aki csodafüggő, hisz azok simán bekövetkeznek a hirdetett Evangélium alátámasztásaként, – de az idő közel, és Isten folyamatosan figyelmeztet erre. Mielőtt ezek meglennének, Ő maga fog kiválasztani egy világméretű kommandós teamet, – a Jézusfüggőket, – akik által elindítja majd ezeket a dolgokat.

Egyben biztos vagyok, hogy a jövő, a „kisembereké”, a „senkiknek hitt valakiké”, akik bíznak Istenükben és felbátorodván nagy dolgokat fognak Általa véghezvinni. A csecsszopók és kisgyermekek szája által fog megdicsőülni! HISZED E EZT? Ha igen, akkor OK, de készülj fel drága harcostársam, mert az idő nagyon közel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése