2017. július 25., kedd

Az örökévalo



"Az Örökkévaló mondja: "Én magam tanítalak, s megvilágítom az utat, amelyen járnod kell. Figyelemmel kísérlek, és tanácsollak, mit tegyél." 
Zsoltárok 32:8
Iránymutatásra van szükséged? Lehet, hogy egy fontos döntés előtt állsz a munkahelyeden, otthon vagy egy kapcsolatodban. Tudd, hogy Isten személyesen fog téged tanítani azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned. Megígérte, hogy megmutatja az utat, amin járnod kell. Figyel téged és minden lépésed előtt tanáccsal lát el!
Értsd meg, hogy Isten nem csak a céllal vagy a végeredménnyel foglalkozik. Nem csak arról van szó, hogy eljuss az "A" pontból a "B" pontba. Ő végig melletted van az úton. Szeretné látni, ahogy a személyiséged érik és fejlődik. Azt akarja, hogy minél több dolgot érts meg, miközben a hited ugyancsak növekszik. Az életben akkor fejlődünk a leginkább, amikor a körülmények bizonytalanok. Azokban az időkben sokkal jobban rá vagy utalva Istenre. De bármilyen is legyen a helyzet, Isten mindig odafigyel rád. Segít, hogy a helyes döntéseket hozd meg. Veled együtt dolgozik a karaktereden és a hozzáállásodon. Emlékezz: megígérte, hogy soha sem hagy el, sohasem hagy cserben. Előfordul, hogy nem tudod, mi következik, de tudd, hogy Ő tanít téged, hogy melyik úton menj!
Ima a mai napra:
Atyám, köszönöm, hogy vezetsz engem és célt adsz az életben. Elfogadom a tanácsodat. Segíts, hogy egyre jobban hasonlítsak Rád és egyre jobban halljalak Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése