2013. szeptember 26., csütörtök

Ha valaki nem marad én bennem kivettetik, mint a szölövesszö, és megszárad; és egybegyüjtik ezeket és a tüzre vetik, és megégnek!!!
Ne akarjatok mindig küzdeni, harcolni . Ne keressétek mindig a konfliktusokat, és ne nézzétek a hibákat embertársaitokban, föleg keresztèny atyafiakban! Ne okoskodjatok a saját elmétek szerint, az önmegigazulásotok szerint, ne versengjetek egymással! Ez mind hiábavaló, és sok energiát emészt fel. Inkább ezt az energiát szenteljétek a szellemi fejlödéseteknek!!
Sajnos azt látom hogy itt a facen a keresztények között állandó félreértések, viták, versengések, okoskodások folynak. A "világi" embertársaink között nem megy ez ami a keresztények között!!! Ez szégyelni való! Milyen példát mutatunk mi ezzel? Azt mondja az Ùr hogy maradjunk ÖBENNE! Ez azt jelenti hogy a békesség és a szeretet, a jóindulat, szelídség és kedvesség uralkodjon bennünk! Jézus Krisztust kell visszatükröznünk mindenkor!, és ha valaki ránk néz akkor ne minket lásson, hanem az Urat aki bennünk lakozik! Az Ùr áldjon benneteket és legyen kegyelmes mindannyiunkhoz! Amen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése